Klimaatakkoord WarmteKoudeOpslag ParisAgreement2016

The Paris Agreement is an agreement within the United Nations Framework Convention on Climate Change, dealing with greenhouse-gas-emissions mitigation, adaptation, and finance, signed in 2016

needs National expertise. Empathy .nLaw is experienced in the Netherlands “Klimaatakkoord”.

Netherlands:

Warmte Koude Opslag systemen zijn duur voor de bewoners. Bewoners worden bijna altijd gedwongen om een wurgcontract af te sluiten met de zogenaamde beheerder. In diverse gemeenten zijn in de periode 2015 tot en met 2018 zogenaamde energie zuinige installaties geplaatst. Eigenaren van de huizen die verplicht op zero emission systemen zijn aangesloten werden gedwongen om naast de koop (-aanneem) overeenkomst onredelijke onduidelijke dure wurgcontracten af te sluiten. Empathy. nLaw heeft veel ervaring met procedures tegen de leveranciers / beheerders van systemen met warmtepompen, ondergrondse bronnen, onduidelijke zonnepanelen en omvormers teruglevering contracten. Deze contracten openbreken is niet eenvoudig maar met de juiste juridische hulp wel mogelijk. Vraag een jurist wat voor u goed is.

Ook Radar heeft inmiddels de Autoriteit Consument en Markt geinformeerd. Helaas zijn er echter slechts per individueel huishouden juridische terugvordering mogelijk.

https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/maandlasten-warmte-koudeopslag-extreem-hoog/

zie ook: Update Greenstart dossier en Dura Vermeer Bouwen Midden West BV dossier en/of abonneer op proces dossier.

 

Advertisement